info@servisklimepolaris.com
🔥 Nazovite i rezervirajte termin na vrijeme.
Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice www.servisklimepolaris.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Servis klime Polaris zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha web stranice www.servisklimepolaris.com je pružiti sadašnjim i potencijalnim korisnicima usluga poduzeća informacije o ponudi, načinu pružanja usluga, sadržaju i procedurama pružanja usluga, pravilima korištenja usluga te mogućnost kontakta. U tom smislu Servis klime Polaris nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju.

Servis klime Polaris se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje web stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti poduzeću Servis klime Polaris nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.
Servis klime Polaris nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Servis klime Polaris ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe, bez izričite dozvole Servis klime Polaris. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice www.servisklimepolaris.com ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.
© Sva prava pridržana Polaris